Sveriges största Halloweenpromenad för hundar 29 oktober – firar i år femårsjubileum

Foto: Dashing Dogs

Sveriges största Halloweenpromenad för hundar firar fem år! Petit Halloween 2023 äger rum den 26-30 oktober på sociala medier – och alla som befinner sig i Stockholm söndag 29 oktober är välkomna att delta i den fysiska promenaden på Greta Garbos Torg på Södermalm.

Petit Halloween tillägnas återigen den ideella organisationen Hundar Utan Hem, som genom sitt engagemang räddar och omplacerar avlivningshotade och hemlösa hundar från Irland, Polen och Sverige. Pengarna från Petit Halloween går oavkortat till Hundar Utan Hem och används till veterinärvård samt arbetet att hitta nya hem till hundarna.

– Petit Halloween har blivit en väldigt uppskattad tradition, som vi ser fram emot varje år. Dels är det ju alltid roligt att se alla utklädda hundar, men också det fantastiska engagemanget från besökarna och på sociala medier. Vi är mycket tacksamma över vårt samarbete med Petit Banana PR och för den här återkommande möjligheten att nå ut till fler, säger Anna Beijer, verksamhetschef på Hundar Utan Hem.

De första 50 hundarna på plats på Greta Garbos Torg får en goodiebag med produkter från promenadens sponsorer: FirstVet, Best Friend och TravelTail genom att swisha valfri summa till Hundar Utan Hem. Även FirstVet kommer att vara på plats den 29 oktober och mingla med alla besökare.

Genom att anmäla sig till promenaden skänker alla deltagare valfri summa till Hundar Utan Hem via Swish. På Instagram uppmanas hundarna att dela sina Halloweenbilder under hashtagen #petithalloween för chansen att vinna fina priser.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #varghybrid #hundattacker #torrfoder #hundmat #kennelhosta

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.