20 000 kronor i hittelön – HJÄLP lilla Cleo att hitta hem

Foto: Privat

EFTERLYSNING – CHIHUAHUA HUNDEN CLEO FÖRSVANN PÅ ELMIA CAMPING I JÖNKÖPING DEN 7 OKTOBER – ALLA EVENTUELLA LEDTRÅDAR OBSERVATIONER ÄR VIKTIGA!

Ägaren till Cleo lovar en hittelön på 20 000 kronor till den som kan ge tips om var Cleo finns och hjälpa henne att hitta hem.

Cleo kan finnas ensam och rädd ute i naturen, hon kan också ha blivit omhändertagen och stulen.

Observation av Cleo

En observation skall ha gjorts måndagen den 9 oktober, två tjejer i 20-25-årsåldern skall ha hittat och fångat in en liten hund som ser ut som Cleo, denna observation gjordes vid Oset Vättersnäs i Huskvarna där tjejerna skall ha frågat en dam dam om det var hennes hund, eller om hon visste vems det va. Daen har kontaktat Cleos ägare och lämnat ett fullständigt signalement på tjejerna. Tjejerna skulle kontakta polisen sa de till damen, vilket enligt polisen inte är gjort. Om det var Cleo eller inte det vet ingen men ägaren hoppas på att få tillbaka sin hund.

Ring något av numren i efterlysningen nedan eller gå direkt till polisen och lämna in lilla Cleo som behöver få vård och medicin.

Snälla allmänhet, ställ frågor om ni ser en liten vit chihuahua och ring oss eller 112 direkt, skriver ägaren på sin facebooksida.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #varghybrid #hundattacker #torrfoder #hundmat #kennelhosta

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.