Ytterligare en hund död efter brutala hundattacken

Skärdump facebook

Hunden Harrly som har kämpat för sitt liv de senaste dagarna på djursjukhuset har fått somna in. Två hundar dog i den brutala hundattacken där tre stora så kallade kamphundar attackerade Mijas hundar.

Mija skriver på sin facebook om den fasansfulla kampen för att försöka rädda livet på sina hundar. Ägarna till de tre stora hundarna, som skall vara av rasen Amerikan Bully nonchalerar händelsen och skall ha gömt den största hunden då polisen kom till platsen. Mija skriver också om vem som äger hundarna och berättar om deras hänsynslösa beteende efter attacken, på sin facebooksida.

Vi känner djup sympati med Mija i hennes stora hjärtskärande sorg!

Hur skall man kunna stoppa hundattackerna innan det går för långt?

Borde helt vanliga människor får äga dessa farliga hundar? Vad skall till för att förhindra att dessa hundar kommer i fel händer? Kommer det någonsin att kunna förhindras? Du kan inte köpa ett gevär utan licens men du kan köpa en hund som kan vara lika farlig som ett gevär, vilken sekund som helst.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #england #vikingarna #hundattacker #trygghund

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.