Nu finns veterinären i Norra Halland / Göteborg som kommer hem till dig

Jag träffade på en ”gammal” bekant i affären idag, veterinär Rony Øvrevik som i höstas startade ett eget företag Hemveterinären, som är verksam i Norra Halland samt i Göteborgs området. Som namnet säger så åker veterinär Rony hem till sina patienter. Veterinär Rony behandlar allt från smådjur, hund, katt till häst och lantbruksdjur.  

Här citerar jag veterinär Ronys hemsida Hemveterinären : En av anledningarna till att jag och många av mina kunder föredrar hembesök, är framförallt att man skonar sina djur ifrån en, många gånger, mycket stressfylld upplevelse, kanske främst på djurkliniken, men även resan dit och hem. Hemma får man dessutom en mer rättvis bild av hur djuret egentligen mår, då stressfaktorn på en klinik, ibland kan göra att djuren beter sig på sätt de aldrig skulle göra i den trygga hemmiljön. Djur som är rädda eller känner sig hotade kan många gånger verka starkare än vad de egentligen är. Hembesök ger i de långt flesta fall mycket goda förutsättningar för en korrekt evaluering av djuret, innan eventuella åtgärdar verkställs.

Kartan ovan visar i vilket område veterinär Rony är verksam. Alla djurägare som bor i Åsa, Kungsbacka, Onsala, Särö, Kullavik, Fjärås, Hällingsjö, Bollebygd, Mölnlycke och stor Göteborg mm välkomnar veterinär Ronys tjänster. Besök Hemveterinärens hemsida Hemveterinären  för mera info om hur ni bokar tid osv.

Vill ni läsa mera om våra Pomeranian hundar så finner ni oss på Black Orange’s

      

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

5 svar på Nu finns veterinären i Norra Halland / Göteborg som kommer hem till dig

 1. leif jensen skriver:

  Har försökt att nå Hemvetrinären på länken ovan, men hamnar i Malmö.
  Är väldig intreset av att få kontakt med en vetrinär i Göteborgs området som gör hem besök.
  Mvh. Leif.

  • dognewss skriver:

   Detta var år 2008 som denna veterinär var aktiv, vi har tyvärr inga fler uppgifter om var han finns nu. Men kontakta Salih nedan, han kanske kan hjälpa Dig
   Salihs Veterinärpraktik
   Krokvägen 41
   43492 Vallda
   Tel: 0300-27812 mellan kl. 07:30-09:00

 2. Annelie skriver:

  Hej, jag undrar om det finns någon veterinär som kan komma hem och avliva katten i hemmet. Min katt är snart 16 år och jag märker att han mår sämre och sämre. Sover dygnet, är oerhört rädd. Rädd för alla utom mig (matte). Han är livrädd för barn och då även barn som är utanför vårt hus. Jag vet inte vad jag ska göra och hur mår han i allt detta??

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.