Claudia Galli – utbildad hundinstruktör och problemhundskonsult

Claudia Galli, just nu aktuell som deltagare i underhållningsprogrammet Let’s Dance, men också programledare i Bulldogg, ett hundprogram på SVT med start den 14 mars. Claudia skriver på sin blogg att hundar är hennes stora passion här i livet.

Claudia Galli, som är utbildad hundinstruktör och problemhundskonsult, säger till Aftonbladet att hon har fått kämpa ”som fan” för allt hon gjort i sin karriär. Ingenting är gratis här i livet, inte ens för en kändis som Claudia. Claudia har två egna hundar, yorkshireterriern Doris och blandrasen Kitty (expert på agility) som förgyller skådespelerskans liv och väcker henne varje morgon. Hundarna har fått Claudia engagerad i Hundstallet. Claudias första hund var en omplaceringshund, det var då hon kom i kontakt med Hundstallet för första gången.

Claudia beskriver sin blogg: ”Jag skriver om mitt liv framför och bakom kameran och om alla andra platser jag befinner mig på. Det blir garanterat mycket hundar” Läs Claudia Gallis blogg HÄR

Bulldogg med Claudia Galli

Jag har kämpat som fan hela min karriär

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

1 svar på Claudia Galli – utbildad hundinstruktör och problemhundskonsult

  1. malin wrigsell skriver:

    hej jag tycker du har gulliga hundar vad heter dom?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.