Vissa hundägare är svinaktiga – men även "vanligt" folk svinar ned

dogdirt.jpg

Utanför en förskola i Skåne har hundägare och andra med dåligt ordningssinne förvandlat en häck till rena soptippen.

Olyckligtvis finns det ett fönster på förskolan som vetter rätt ut mot ”soptippen”, där det bland annat  ligger ca 97 fulla använda hundbajspåsar, en kateterpåse fylld med urin, en brandsläckare, tomma snusdosor och cigarettpaket, chipspåsar, godispapper, läsk- och kaffemuggar.

Detta har legat där rätt länge nu och fylls på varje dag….människan är av naturen sådan att där man redan ser lite skräp slänger man utan minsta tanke sitt eget skräp. Borde inte kommunen ta och städa upp för att sedan ta i med krafthandskarna för att se till så att det blir ett stopp på detta svineri?

 

Hundbajs stör dagis

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

1 svar på Vissa hundägare är svinaktiga – men även "vanligt" folk svinar ned

  1. sussi skriver:

    Ja det är märkligt dom skrivs det väldigt sällan om.Tänk alla trasiga flaskor som våra hundar kan trampa på.Våra fåglar vad kan inte dom få i sig av all skit som slängs ute i naturen. Våra hundbajsar bryts ändå ner i marken om man nu ska försvara det något. Men jag håller med visst ska vi hundägare plocka upp skiten efter oss.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.