Har polisen i Torup inga känslor till övers för hundar

Den 27 augusti blev en kvinna i Torup överfallen och svårt biten i ena handleden av tre aggressiva hundar. Polisen som tillkallades släppte hundarna fria.

Kvinnan vill anmäla de tjänstgörande poliserna för tjänstefel, men en polischef i Hylte säger att de inte har någon skyldighet att ta hand om hundar utanför tätbebyggt område. Enligt kvinnan som blev biten hade hundarna behövt veterinärhjälp, de hade blodiga tassar och var mycket smutsiga.

Hur som helst så hade hundarna behövt bli omhändertagna och inte lämnade åt sitt öde ute i naturen, skärpning polisen!

Polis släppte lös bitande hundar

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

1 svar på Har polisen i Torup inga känslor till övers för hundar

  1. Sussi skriver:

    Det är bedrövligt att läsa.Låter ju helt galet att sätta en gräns för var polisen inte behöver ta ansvar för husdjuren och framför allt om de verkar skadade med. Tänk om de också attackerar fler mäniskor eller orasakar bilolyckor. De kan ju vara så att de rent av attackerar för de har ont och är ruskigt rädda.Nähe tror det var en bekvämlighets fråga mer än glesbyggds ansvar,hade ju blivit massa papperexersis för poliserna.De kanske missade tre fikat då……Fy skäms på er hos polisen i Hylte.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.