Vårdnadstvist om hund

Precis som så många gånger i en vårdnadstvist så är det mannen som oftast drar det kortaste stråt, i detta fall nekas husse umgängesrätt med hunden.

Tvisten gäller hunden Baloo, som enligt avtal mellan matte och husse vid en separation skulle bo hos matte men skulle få träffa sin före detta husse ibland. Plötsligt ville inte matte att husse skulle få träffa hunden mera, då gick husse till domstol med ärendet. Blekinge tingsrätt har nu dömt fallet, tingsrätten anser att det inte finns någon rättslig förpliktelse för matte att låta hennes före detta sambo träffa hunden då och då.

Husse nekas umgängesrätt med hund

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.