Spelade Rysk roulett mot sin hund


En man i Indiana spelade Rysk Roulett med sin hund, sköt sig själv till döds. 
Mannen hade druckit en del under kvällen, han skall också ha varit deprimerad. Någon gång under kvällen tog mannen sin revolver och gick ut i trädgården och riktade revolvern mot hundens huvud, han sköt två tomma skott, riktade sedan revolvern mot sitt eget huvud och avlossade ett dödande skott. Mannens liv gick inte att rädda, trots att mannen är död har amerikanska djurrättsaktivister och bloggare tagit strid för hunden och menar att mannen gjort sig skyldig till brott mot djurskyddslagen.
Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.