Hundförbud i hela San Francisco kan bli verklighet

Snart kan hundar vara bannlysta i San Francisco, om lagen träder i kraft så finns det snart inga husdjur i hela området. Det kan bli förbjudet att sälja husdjur i området.

Efter ett förslag från Kommissionen för djurkontroll och –skydd om att förbjuda försäljning av hundar och katter, har det hela utvecklats till all bli ett förbud mot försäljning av även hamstrar och fåglar, ja egentligen mot alla sällskapsdjur. Allt började med att man ville begränsa uppfödning i fabriksformat dvs valpfabriker. Om förslaget på lagen blir verklighet, kan man snart inte köpa ett enda husdjur i San Francisco, staden som döpts efter djurens skyddshelgon S:t Franciscus av Assisi. Hör och häpnad, förbudet kommer inte att gälla djur som man serverar som mat så som humrar, kycklingar, fiskar eller andra djur.

San Fancisco Mulling Ban and sell of pets, including dogs and cats

Husdjurslöshet San Francisco en möjlighet


Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.