Man våldtog grannens hund

Vad är det som sker med människan, nu går inte ens hundarna säkra för äckliga män som suktar efter sjuk sex.

I helgen fick en kvinna i Hudiksvall kommun, en mindre chock då hon upptäckte att en man förgrep sig sexuellt på grannens hund. Klockan var 2 på natten, kvinnan hörde att grannens hundar var oroliga i rastgården, då hon gick för att titta vad som stod på fick hon syn på en man som utnyttjade hunden sexuellt. Kvinnan började skrika vilket fick mannen som är i 60-års åldern, att resa sig och gå lugnt från platsen. Mannen som bor i samma område som hundägaren, hämtades senare av polis, mannen är nu misstänkt för djurplågeri. Ärendet är sekretessbelagt. Vilket kan anses vara fel, sådana här ärenden borde belysas.

Hunden undersöktes senare av veterinär. Hundägaren är fruktansvärt upprörd, ja hela grannskapet är upprörda efter händelsen.

Hätsk stämning efter övergrepp på hund


Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 svar på Man våldtog grannens hund

  1. Arrggghhh jag blir galen på såna här äckliga människor!!! En klar störning i huvudet, nåt annat kan det inte vara! Och jag förstår inte varför det inte kriminaliserades när tidelag äntligen togs upp på förslag för ett par år sen?!

    • Britt-Marie skriver:

      Det finns inga ord som räcker till för denna avskyvärda handling. Häng ut idioten som har gjort detta. Sekretess varför det?? Och som jag brukar säga den sista idioten är inte född än. Och jag håller med dig Anette, fattar inte varför inte tidelag är en kriminell handling.

  2. nuigen skriver:

    Ut med namnet på förövaren i stället för sekretess! Det brukar stå namn på Flashback men jag hittar inget där tyvärr.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.