Bråk om hundvalp slutade med bruten arm

I Sundsvall fick en kvinna sin arm avbruten till följd av att hon uttalade sig surmulet till busschauffören över att hundar måste betala för barnbiljett på bussen.

Eva visade upp barnbusskortet för för chauffören, för sin sju månader gamla hundvalp då hon steg på bussen utanför Sundsvall i fredags på morgonen. Hon uttalade sig något surmulet över att det kostar att åka buss med hundar, det fick busschauffören att se rött. Han ville kasta ut kvinnan och till sist gick han till handgripligheter vilket slutade med en bruten arm där benpiporna blev synliga. Kvinnan kommer att gå sjukskriven i flera månader. Busschauffören är avstängd under utredning.

Det känns för jäkligt

Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Bråk om hundvalp slutade med bruten arm

  1. Jeanette skriver:

    I Malmö kostar det inte nåt att åka med hunden, men ibland kan chaufförerna få för sig att man ska betala för den lille (eller stora) i alla fall. Precis som vissa tvingar unga att betala för att ta med sig barnvagn.
    Vissa chaufförer har behandlat mig väldigt illa och skällt på mig för att jag tatt med hunden på bussen. Jag har alltid honom i famnen när jag åker buss annars är det så många som ska på honom. Vissa chaufförer vill inte ha ”äckliga djur” på sin buss, eller ”sånna skälliga saker”.

    Det har hänt 1 gång att jag inte fått åka med bussen för att hunden var med, chauffören orkade inte med ”små skälliga och bjäbbiga hundar”. Saken är den att min hund aldrig skäller på bussen, han älskar att sitta i knäet och titta ut, inte ett ljud från honom. Min lillkille var till och med knäpptyst när vi skulle gå på bussen men det kvittade..

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.