Kennelägare med djurförbud ertappad med tjugotal hundar

En kvinnlig kennelägare från Vindeln som sedan flera år har djurförbud, har ertappats med ett tjugotal hundar och två valpkullar.

Hundarna var överförda på kvinnans man, som agerar ett slags bulvan, då det är kvinnan som i stort sett tar hand om hundarna i hemmet. Kvinnan har djurförbud och får inte enligt förbudet vistas i samma utrymme som hundar, hon har också förbud att ta hand om hundar.
Kvinnans man har nu också fått djurförbud, allt för att stoppa kvinnans undermåliga djurhållning.

Vad som låter konstigt är att paret fått en tidsfrist fram till första september för att göra sig av med hundarna? Alltså får kvinnan behålla hundarna ytterligare en tid trots att hon INTE är benägen att ta hand om dem och har ett djurförbud?!!

Hunduppfödare trotsar djurförbud

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

2 Responses to Kennelägare med djurförbud ertappad med tjugotal hundar

  1. Britt-Marie Brevik. skriver:

    Ja men så klart pappers Sverige. Spelar ingen roll huvudsaken alla papper blir skrivna ock bra. Att hundarna är kvar spelar ingen roll . Först ska papperna i fyllas mycket viktigt. Sen måste det förhandlas diskuteras hur dom ska gå till väga. Här handlar det inte om djuren . Utan data ock skrivirier går först . Sen var det ju dom där hundarna…… Så gör man dom är bra duktiga. Inse hur mycket bryr dom sig inte ett dugg. PS kom också i håg får inte kosta mycket heller. Finns inte ord för all jäkla likgiltighet.

  2. Monica skriver:

    ”Brittmarie” Tror nog du vet att kvinnan inte skrivit over nagra hundar pa sin man Utan att han alltid agt dessa hundar Enligt lag har kvinnan ratt att vistas i sitt hem Men inte ensam med hundarna Det star klart och tydligt i lagen

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.