Hunduppfödare döms till skadestånd

Två hunduppfödare i Sandviken som tidigare samarbetat råkade ordentligt i gräl för ett år sedan, det resulterade i strypgrepp och dödshot.

Allt började med en lyckad parning som resulterade i en valpkull, då pengarna skulle fördelas för kullen blev kvinnorna osams.Vilket inte är ovanligt då det gäller hundaffärer, det vet säkert många av er där ute.

I detta fall gick det alldeles för långt, den ena kvinnan kom på oväntat besök och krävde pengar av sin väninnan genom strypgrepp och dödshot. En man som befann sig i lägenheten har vittnat mot kvinnan i rättegången där den anfallande kvinnan  fälldes för misshandel och olaga hot. Hon ska betala 5 000 kronor i skadestånd.

Hundavel födde pengabråk


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

1 svar på Hunduppfödare döms till skadestånd

  1. Anonym skriver:

    Hundvärlden är underbar!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.