HJÄLP – Hundvalp Efterlyses i Stockholmsområdet

Hundvalp Efterlyses i Stockholmsområdet, han försvann vid 18-tiden den 29/11 från Nytorget i Stockholm. Hjälp valpen att få komma hem, sprid detta till alla era vänner som kan tänkas veta något om valpen!

Uppfödaren skriver följande efterlysning genom Dog News: Han smet från sin husse och hundkompis Akillez runt 18-tiden den 29/11 2011 från Nytorget i Stockholm vid området kring julgranen. Han är en liten valp 12 veckor på 1 kg påminner om en svart Chihuahua med små bruna tecken. Hade en mörkblå tröja på sig och en svart ”Puppia” sele. Han är chipmärkt. Han har bara bott hos sin nya husse och matte i några veckor och känner inte till området än. Han är inte heller van att vara ute länge. Han är väldigt tillgiven och nyfiken valp.

Vi har lappat överallt i området ända sen försvinnandet och delat ut lappar sedan försvinnandet. Vi har inte lämnat området sen han försvann utan promenerat runt och runt.
Vi har kontakt polisen, veterinärer, hunddagis, butiker & företag i området m.m Men inte ett enda tips har kommit in om att någon har sett honom eller hört något. Det känns lite underligt och får en att tro att någon har tagit honom troligen ganska snabbt efter han lyckades sticka iväg från sin husse.

Jag som är hans uppfödare var på plats ca 1 timme efter han försvann och gick med hans mamma som direkt fick upp ett spår som ledde från julgrannen ner mot parkeringen bakom skolan vid nytorget och där markerade hon vid ett hål i stängslet upp mot skolans bakgård men sen tappade hon spåret totalt. Samma med de andra hundarna som han har växt upp med hos mig.

Annars sitter han och kurar och har inte visat sig överhuvudtaget sen han försvann. Det är såklart möjligt men han är så liten och beroende av sin familj fortfarande att han borde röra på sig på nått sig för att hitta sin ”flock” eller gny som valpar gör när de är missnöjda.

Om någon har tagit honom är det bra att ha koll på salusidor och annonser. Och om någon plötsligt har en valp som ser ut som denna så kan folk veta att just en sådan valp är försvunnen. Vi erbjuder hittelön på 20 000:- för tips som leder till att han blir hittad.
Vi fick precis in ett tips att två medelålders ”sliskiga” män försökte sälja en chihuahua på ett ölhak på söder i tisdags.
Vi hoppas att hittelönen 20 000:- kanske kan locka dessa män om de är dem som har honom 🙁

Kontakta oss på
0707371437, 0704070486 eller polisen 11414 om ni ser honom.

Länk till Efterlysningen på Facebook

Läs också Hundtjuvar i farten i Sverige


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

1 svar på HJÄLP – Hundvalp Efterlyses i Stockholmsområdet

  1. Pingback: Bortsprungen valp på 12 veckor från Nytorget! » Marbie

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.