Tre av sex hundar förgiftade till döds på kennel

En kennel i Hagfors har på fredagen haft besök av en mycket elak person som troligtvis förgiftat kennelns alla hundar som befann sig utomhus.

Man tror att någon placerat ut råttgift eller glykol eller liknande i kennelns rastgård, tre av de sex schäfer hundarna som befann sig ute hade under helgen dött i förgiftningssymptom.

Kennelägaren vill varna andra kennlar i området för detta, sprid vidare så ingen behöver gå samma öde till mötes. Var på er vakt mot främmande personer i er omgivning, någon vill tydligen döda oskyldiga djur.

Kennel utsatt för förgiftning

Hundar mystiskt döda på kennel


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

9 svar på Tre av sex hundar förgiftade till döds på kennel

 1. Anonym skriver:

  Hur sjuka kan människor bli i sin ondska ?? Ge sej på oskyldiga djur…Hoppas den skyldige tas fast och får sitt straff..Nu menar jag STRAFF för det som existerar i dag är bara några kronor i böter !!! Skärp strafflagarna för dem som begår brott mot djur…

  • Anonym skriver:

   Jah håller med SJUKT!
   Men det måste ju även ha brustit i tillsynn över hundarna…av förgiftning så dör de ju inte direkt utan går oftast en längre och PLÅGSAM död till mötes…
   Men människan/orna som utförde detta mot de värnlösa hundarna borde gå samma öde till mötes!

 2. dognewss skriver:

  Vidrigt, man blir skärrad av detta och på sin vakt…vågar man släppa ut sina hundar i rastgården utan att först gå igenom hela ytan?

 3. Anonym skriver:

  Vad hemskt alltså!!!!!!! Dom som gör det ska få livstids fängelse. Tycker ni inte det?

 4. Anonym skriver:

  Ja sätt dit den jäveln som gjort det, riktigt ordentligt.

 5. dognewss skriver:

  För 2 år sedan hände en liknade död på en annan schäfer kennel, där var det fråga om en bakterie http://nwt.se/hagfors/article1016327.ece

 6. Gunilla skriver:

  Bakterie? Kanske – MEN alla hundarna nu har ju drabbats.
  Har de varit ute i samma område, utanför ägorna?
  Svar till anonym, som funderar över att det brustit i tillsynen: Det är inte lätt att snabbt eller krypande upptäcka förgiftning av t.ex råttgift eller glykol. Döm inte innan du vet orsaken!
  Det finns faktiskt onda människor!

 7. Daniel skriver:

  Jag säger då det, det finns idioter till allt. 🙁

  Kennelägaren bör först tänka på ev fiender, konkurenter etc innan dom misstänker allmänheten. Visst, man kan ju inte utesluta att det rör sig om en psykiskt sjuk person som gjort detta för nöjes skull. Det viktiga är iaf att få ett stopp på djurplågerierna!

 8. Pingback: Hundarna förgiftades med glykol | Dog News

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.