Har du längtat efter den där kanonbilden på din hund?

Stiliga poser foton i all ära, men inget slår ett vackert naturnära foto på din hund! Tänk dig att få pryda din hemsida eller din facebooksida med vackra foton på din hund som är tagna mitt i naturen, med de rätta ljuset och den rätta skärpan.

 

(tryck på fotona för större upplösning)

Vi har idag träffat Madeleine SamuelssonMadeleines Fotolycka för att ta en serie foton på vår hund Fame. Vi bestämde plats och tid via telefon, inväntade rätt väder och gick ut i bokskogen i Hyssna, jag med Fame glatt springande framför mig och Madeleine med kameran och packning. Madeleine fotade Fame med flera olika bakgrunder, hon hade planerat i förväg ungefär hur hon ville ha det. Vi fann plötsligt den för mig rätta bakgrunden,  jag lät Fame sköta jobbet som modell medan Madeleine låg på knä och fotade. DÄR satt den, den perfekta bilden, Spot on, en bild som lätt skulle platsa i vilken rasbok som helst eller som pärm för ett hundmagasin. Jag var mer än nöjd, Madeleine ville fortsätta fota, vilket visar ett otroligt engagemang och brinnande intresse för fotografering.

Vill Du också till ett mycket förmånligt pris få din hund eller kanske ditt bröllop, fest eller annan tillställning förevigad med  vackra proffsiga fotografier, kontakta då Madeleine Samuelsson, du hittar kontaktuppgifter på hennes hemsida HÄR  Passa också på att gå in på Madeleines facebooksida och tryck på Gilla, hon kommer att lotta ut en gratis fotografering så fort hon har 500 Gilla markeringar, mellan alla som gillat hennes sida.  Utanför Marks kommun tillkommer resersättning.


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

3 svar på Har du längtat efter den där kanonbilden på din hund?

  1. Pingback: En fantastisk fotohelg | Madeleines Fotolycka

  2. Pingback: Tävla och vinn på fredagen den 13 |

  3. Louise skriver:

    Gud vilka fina bilder! Jag ska ringa direkt till en fotografering till min lilla Stella! tack.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.