Hunden Molly tros vara kidnappad?

Hunden Molly som sprang iväg på nyårsafton runt 12 slaget då den blev skrämd av en smällare i närheten där den rastades, tros vara kidnappad misstänker ägaren?!

Molly rusade iväg med flexikopplet efter sig vilket kan vara hennes öde, hon kan sitta fast någonstans i skogen och eventuellt redan frusit ihjäl. Alla har vi väl sett en hund springa för livet enbart av att de är rädda för flexikopplet som förföljer dem och har man dessutom blivit skrämd av smällare så springar man gärna till skogs och är svår att fånga in. Man skall ALDRIG rasta en hund rnut 12 slaget på nyårsafton och aldrig aldrig släppa iväg en hund med kopplet med sig! Hårda ord men det är fakta.

Att tro att hunden är stulen är ett önsketänkande, snarare har Molly fastnat eller trasslat in sig i något och kan inte komma loss. Skogarna är stora sökområden och det kan vara nästan omöjligt att hitta en hund som sitter fast. Vi ser bara till alla skallgångar polisen och missing people gjort för att finna gömda lik, det kan ta år att hitta.

Av hela vårt hjärta hoppas vi att vi har fel och att Molly får komma hem igen!

Teorin: Hunden Molly kidnappad av okändDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

4 svar på Hunden Molly tros vara kidnappad?

 1. Jen skriver:

  Bra att ni är så duktiga och vet såna saker, de fattar nog det nu, faktiskt. Låt dessa människor vara ifred? Åtminstone från era dryga värderingar och låt dem hoppas att hunden iaf är vid liv. Vissa av era blogginlägg är bara så sjukt dryga och innehåller tonvis med värderingar.

  • dognewss skriver:

   Om man går ut i pressen så blir man synad så är det bara. Tror att även Du vet att man INTE skall rasta en hund runt 12 slaget på nyårsafton!?

   • Jen skriver:

    Kritiken handlade inte om hur just dessa människor hade gjort, utan att det är trevligare med en mer objektiv synvinkel utan en massa värderingar, särskilt eftersom ni i ett tidigare inlägget redan påpekat hur galet det var att gå ut den tiden. Så lägg inte över skuld på mig att jag skulle vara en dålig hundägare för att jag kritiserar hur ni formulerar er, jag försöker inte säga att dessa människor i inlägget har gjort rätt.

   • dognewss skriver:

    Vi ger ju också tipstill familjen om att leta efter Molly i skogen där vi tror att hon fastnat i något med kopplet

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.