Fyra hundvalpar stulna vid inbrott

Vid ett inbrott igår kväll stals fyra små hundvalpar, valparna är 7 veckor gamla och blandras mellan chihuahua och papillon.

Valparna, 3 tikar och en hane, är en vecka för unga för att skiljas från sin mamma. Ifall du ser en annons där dessa valpar erbjuds till försäljning skall du omgående kontakta polisen. Förövarna stal även en kamera, en bärbar dator och smycken.

Frågan är om man efter detta vågar annonsera på tex Blocket att man har valpar till salu, detta kan ju medföra inbrott eftersom valpar kan ha ett stort värde?! Det kan vara som att bjuda in tjuven till sitt hem……

Fyra hundvalpar stalsDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.