Vi bjuder på en Spännande och Rolig kväll för hundägare

if

VI HAR GLÄDJEN ATT BJUDA IN DIG OCH EN VÄN TILL EN SPÄNNANDE OCH ROLIG KVÄLL FÖR HUNDÄGARE.

Först till kvarn gäller, kommentera inlägget nedan och uppge Din emailadress i kommentarsfältet och Du får två biljetter (en till Dig och en till en vän). Vi bjuder på totalt 12 biljetter, så de första sex som kommenterar inlägget får gå.

När och var?
Den 20 maj kl 16:30-21:00 hos If i Bergshamra, Stockholm.

Vad?
Spännande föreläsningar, middag, tävlingar, välfylld goodie bag, mingel med andra hundentusiaster och roliga överraskningar. 
På plats kommer det även finnas skadereglerare som svarar på frågor, representanter från Svenska Djurambulansen som berättar om sitt arbete och hundsaker till försäljning. 

Föreläsare: 
Anders Hallgren – hundägarens psykologi – om rätt och fel i hundträning
Anders har arbetet som tränare och hundpsykolog i över 40 år. Han har skrivit ett 30-tal böcker och häften om hundars beteende, medverkat i otaliga tidningar och TV-program samt tränat många tusen hundar. 

Carina Persson – Samspelet mellan hund och människa
Carina är hundinstruktör och hundpsykolog med utbildning från bland annat Hundens Hus och Eva Bodfäldt. Hon har arbetat som hundinstruktör och -tränare sedan 1999.

Katja Thorman – hunden som komplement i vården och hunden som assistent
Katja var en av de allra första i Sverige att utbilda och arbeta med hundar som assistenter och komplement i vården. Katja och hennes hund Learoy jobbar idag med att hjälpa barn och vuxna inom sjukvården, de besöker äldreboenden och demensboenden samt att dom åker ut till olyckor där en närvarande hund kan lugna och ta udden av chocken

Övrigt
P.g.a av allergiker på vårt kontor får vi inte ha hundar i lokalerna. Hundarna får alltså stanna hemma denna kväll.Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

11 svar på Vi bjuder på en Spännande och Rolig kväll för hundägare

 1. Camilla Hugdahl Ivmark skriver:

  Är det här man ska kommentera?
  Måste man fylla i mailadress här så alla ser?

  • Petra Nuhma skriver:

   Hej Camilla, vill du inte lägga ut din mailadress så kan du maila direkt till hundkollen@if.se. Nu vet jag ju att du var först att kommentera så två biljetter är dina. 🙂 Vänliga hälsningar //Petra Nuhma, If

 2. Camilla Hugdahl Ivmark skriver:

  Camilla Hugdahl Ivmark@live.se

  • Petra Nuhma skriver:

   Hej igen Camilla, Set att du nu la ut din mailadress i alla fall. Har dock försökt skicka dig två mail men båda studsar tillbaka så om du kan maila hundkollen@if.se vore det toppen, så vi får kontakt. Med vänlig hälsning Petra, If

 3. Hans Retéus Åsögatan 89 11829 Stockholm tfn 086424755 skriver:

  Missar man en biljett till detta otroliga intressanta tillställning så blir man mer eller mindre hundtokig.
  Hans Retéus
  Åsögatan 89
  118 29 Stockholm e

 4. anna labrosse skriver:

  Önskar innerligt att få deltaga på denna happening, arbetar som instruktör med positiva metoder och A.H är en av mina stora förebilder…… Det hade varit jätteskoj

 5. Jag och min kollega vill gärna gå! 🙂

 6. tilda skriver:

  tilda@lugnahundar.se

 7. Elin Hemborg skriver:

  Oh det låter ju hur skoj som helst!
  elinhemborg@gmail.com

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.