Dags att se över hundens päls – 10% rabatt på pälsprodukter hos VetZoo

Efter den långa varma sommaren och alla utställningar och tävlingar behöver hundens päls ses över. Nu är det dags att ge hunden det där lilla extra som bygger upp hundens päls och ger den en extra fin glans och lyster inför höst och vinter säsongen.

Alla har ni säkert märkt att hunden kommit in i fällning efter den långa heta sommaren, det tar flera månader att bygga upp en vacker glansig päls igen. Men med olika pälsvårdsprodukter kan Du förkorta den tiden och underhålla en vacker päls.

Med kampanjkoden  pompom får Dog News läsare 10% rabatt på alla hud- och pälsprodukter hos vår huvudsponsor Vetzoo.se! Koden använder Du då du kommer till kassan efter att du handlat klart. Koden gäller till den 16 oktober 2014!  För att handla gå in på länken härDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.