Överkörd av sin egen hund får 1 miljon kronor i ersättning

bilhund

En kvinnan från Colac utanför Melbourne i Australien får efter nästan 10 års kamp, en ersättning på nästan 1 miljon svenska kronor för sina skador som uppstod då hon blev överkörd av sin egen bil med sin egen hund bakom ratten.

Olyckan inträffade år 2005 då kvinnan skulle åka iväg för att rasta sina hundar. Hon släppte in två hundar i baksätet och en i framsätet på passagerarsidan. Medan kvinnan gick runt bilen vars motor var igång, lade hunden som satt i framsätet tassen på handbromsen och lyckades få bromsen i friläge. Kvinnan som precis skulle ta sig in i bilen fastnade i dörren och drogs med bilen, hon lyckades ta sig loss med följden att hon blev överkörd av bilen.

Kvinnan skadades allvarligt och har bland annat fått byta ut båda sina axelleder och fick även en svår höftskada. Nu har kvinnan fått upprättelse och ersättning för sina skador i form av nästan 1 miljon svenska kronor.

Victorian woman offered compensation after being ’run over by dog’

Kvinna blev överkörd av hund – får en miljonDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.