Vad är VetZoo.se ?

vetzoo-logo

Vi har förstått att många av våra läsare inte känner till vår sponsor VetZoo.se, det är tydligen många som inte vet att VetZoo är en av Sveriges största zoohandel på internet!

VetZoo.se är som vilken zoohandel som helst men ändå inte, hos VetZoo.se kan du också köpa veterinärfoder och många produkter som säljs på apoteket för hund, katt, kanin och gnagare.

Du kan beställa de flesta hund- och kattfoder från VetZoo.se och få det bekvämt hemkört med posten ända till din dörr, oberoende var i Sverige du bor. Dit posten kommer dit kommer också VetZoo.ses leveranser. Du behöver alltså inte åka till zooaffären för att handla mat eller annat till ditt älsklingsdjur, du kan bekvämt köpa det på internet och få de hemkört fraktfritt om du handlar för mer än 500 kr.

VetZoo.se har ett väldigt brett sortiment, allt från leksaker, vitaminer, kosttillskott, avmaskningsmedel till djurmat med mycket mera!

Du handlar tryggt hos VetZoo.se med deras unika trippelgaranti, läs mera här!

Så här beskriver sig VetZoo.se själv: Hemleverans av foder – var du än bor i Sverige
Bor du i Ystad, Kiruna eller där emellan så levererar vi foder hem till din dörr. Har du lantbrevbärare? Inga problem, vi skickar hem till dig också! Bor du i lägenhet bär vi upp paketet och ställer utanför din lägenhetsdörr.

Du behöver inte vara hemma för att ta emot paketet
När du beställer med hemleverans från oss behöver du aldrig vara hemma för att ta emot paketet, vi lämnar paketet utanför din dörr.

Vi har veterinärfoder
Normalt sett behöver man åka till en veterinärklinik för att köpa veterinärfoder, inte längre. Vi levererar hem det till dig, var du än bor.

Brett sortiment
Vi har allt foder, redo att levereras hem till dig.

Osäker på vilket foder?
Vi har flera erfarna veterinärer som är redo att hjälpa dig att hitta rätt foder, allt du behöver göra är att ställa en fråga till dem.

VetZoos veterinär valdes ifjol till Årets veterinär, de är väldigt duktiga!!!Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.