Arthur får lämna sin karantän

Hunden Arthur också kallad Sveriges mest kända hund (och tillika världens lyckligaste hund) får lämna sin karantän på fredag och flytta hem till familjen Lindnord. 

Den 20 mars  2015 får Arthur lämna sin karantän och äntligen komma hem till sin familj som avgudar honom.

Familjen Lindnord har en livlig 2-åring och väntar ett andra barn i sommar, det återstår att se vad Arthur tycker om barn och hur han kommer att fungera dels i en familj och dels med småbarn? Själv tror Lindnord att det kommer gå bra då Arthur var så snäll och bara tittade på då han behandlades som an hackkyckling av de andra gatuhundarna. Just precis sådan var Renzo också innan han kom till Sverige……..

Efter att vi läste boken Gatuhunden Renzo skriven av Johan Wallman fick vi en stor förståelse för hur svårt att kan vara för en hund som levt ett helt annat liv att anpassa sig till ett familjeliv.Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.