Kennelklubben tillbakavisar alla rykten – Jagger förgiftades INTE på Crufts

”Jagger” Thendara Satisfaction, dog av förgiftning strax efter att han kommit hem till Belgien efter utställningen på Crufts. Nu slår Kennelklubben fast att förgiftningen inte skedde under utställningen på Crufts.

Den Engelska kennelklubben som arrangerar tävlingen Crufts tillbakavisar alla rykten om att Jagger skulle blivit förgiftad under sin vistelse på Crufts.  En toxikologisk rapport visar att Jagger har förgiftats när han lämnat tävlingen menar man då insektsgiftet han dog av är mycket snabbverkande. Symptomen syns redan efter 1,5 till 3 timmar efter att man intagit giftet.  Jagger dog hemma i Belgien bara drygt ett dygn efter att han tävlat på Crufts. Kennelklubben tillbakavisar alla rykten om att fler hundar förgiftats på mässan.Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

1 svar på Kennelklubben tillbakavisar alla rykten – Jagger förgiftades INTE på Crufts

  1. yorkielove skriver:

    Sa trakigt ode for hunden oavsett vem som forgiftade honom. Later ju knappast som det var oavsiktligt.
    Hoppas sanningen kommer fram!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.