PETA uppmanar alla djurvänner bojkotta Lasse Hallströms nya film A dog’s purpose

Lasse Hallströms nya hundfilm A Dog’s Purpose får svidande kritik, Djurrättsorganisationen  PETA har bett alla djurvänner bojkotta filmen, som har premiär den 27 januari.

Flera videoklipp från inspelningen har de senaste dagarna publicerats, i ett av videoklippen ser man hur en skräckslagen Schäfer hund tvingas ned i en bassäng med höga vågor, hunden vill inte men tvingas simma mot sin egen vilja. PETA menar i sitt uttal att alla djurvänner skall bojkotta filmen då hundarna i filmen behandlas som rekvisita och inte som djur.

Lasse Hallström skriver till Expressen, Lasse Hallström skriver också flera inlägg inför sina följare på sin Twitter, där han förklarar vad som hänt. Han börjar med att skriva att han blev väldigt upprörd när han fick se klippet från inspelningen. ”Jag bevittnade inte de här handlingarna. Vi var alla hängivna att skapa en kärleksfull och säker miljö för alla djur i filmen”, skriver han.

 

TERRIFIED GERMAN SHEPHERD FORCED INTO TURBULENT WATER

glycoflex_20%25

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundbloggDet här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på PETA uppmanar alla djurvänner bojkotta Lasse Hallströms nya film A dog’s purpose

  1. Pingback: Ingen hund kom till skada vid inspelningen av filmen A dog’s purpose |

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.