9 av 10 pälsallergiker får hjälp av näspulver

Stallmiljö är en extra tuff miljö för den som är pälsdjursallergiker.

Inte minst när allergin hindrar dem från att följa med sina barn eller sin kompis på träning och tävling. Tidningen Ridsport lät därför ”hästfolket” prova Nasaleze Allergy Blocker, och resultatet var uppseendeväckande

9 av 10 fick direkt hjälp av detta näspulver, och många kunde tom sluta med sin medicinering.
Över 200 testpersoner provade produkten i en månad, och fyllde därefter i ett utvärderingsformulär. Sammanställningen visade att
9 av 10 blev helt eller delvis besvärsfria
Hälften kunde sluta helt med medicinering, eller dra ner markant på den
9 av 10 fick hjälp redan inom ett par minuter
Ingen medicin, inga biverkningar
Nasaleze Allergy Blocker består av ett fint cellulosapulver som man puffar upp i näsan. När pulvret kommer i kontakt med den fuktiga slemhinnan, bildar den omedelbart en gel som förstärker barriären i näshålan. Allergener från pälsdjur som häst, hund och katt fångas upp och kan därmed inte utlösa den allergiska reaktionen. Nasaleze Allergy Blocker är en medicinteknisk produkt som är vetenskapligt dokumenterad och registrerad hos Läkemedelsverket.

bild.jpg
Häst, hund, katt – och städning!

När tidningen Ridsport sökte testpersoner, var det inte bara hästägare som anmälde sig. Även föräldrar, kompisar och pojkvänner ville testa, eftersom de hade problem att följa med pga kliande ögon, nysningar, nästäppa, rinnande näsa och liknande allergiska reaktioner. Även katt- och hundägare ville testa detta medicintekniska hjälpmedel för att därigenom slippa medicinering. Och Nasaleze Allergy Blocker hjälpte majoriteten – en uppgav tom att nu hade     hon inte längre allergiska besvär av damm när hon städade hemma!
40 timmar i stall – fick hjälp
Tidningen Ridsport pratade med en av deltagarna, hovslagaren Robin Oikarinen i Önnestad. Robin är allergisk mot hästar (!) men jobbar ändå 40 timmar i veckan i stallmiljön. Nasaleze Allergy Blocker har hjälpt honom att klara av arbetsveckan och han menar att resultatet är över förväntan.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundbloggDet här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.