Hund brann inne i villa och HLR på hund

Två hundar räddades och en hund brann inne då en 1800-tals villa brann ned till grunden idag i Småland. För en månad sedan hyllades en brandman världen över som lyckades rädda en rökskadad hund genom mun mot mun metoden.

Det var i morse som villan i Småland brann ned till grunden, ingen människa skadades, en hund ska ha omkommit i branden. Två andra hundar ska ha lyckats ta sig ut och räddats av brandmännen.

Vid en lägenhetsbrand i Kalifornien blev brandmannen Andrew Klein en hjälte tidigare i år, han hittade den medvetslösa hunden Nalu i ett sovrum bara några meter från eldslågorna. Hunden var helt livlös. Andrew lyfte upp hunden och sprang ut ur lägenheten eftersom tiden är avgörande, särskilt som det handlade en liten hund. Att misslyckas var inget val, säger Andrew Klein till AP, enligt New York Post. Sedan tog det 20 minuter för brandmännen att få liv i Nalu genom att använda syrgas, hjärt- och lungräddning samt mun-mot-nos-metoden.

Här finner ni en otroligt bra video på HLR eller hjärt och lungräddning på hundar, du kan rädda livet på din hund genom att lära dig hur du skall agera. En sevärd video helt klart!

Brandmännen jobbar med den medvetslösa hunden efter lägenhetsbranden i Kalifornien

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb

DOG NEWS Sveriges största hundbloggDet här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.