Djurskyddet och Hill’s förstärker samarbetet med kampanjen ”GE DIN HAND”

Den ideella organisationen Djurskyddet Sverige och djurfodertillverkaren Hill’s Pet Nutrition fördjupar sitt samarbete med kampanjen GE DIN HAND. Genom Hill’s Facebook-kampanj uppmanas djurälskare att fotografera en tass på sitt djur och publicera på Hill’s Facebooksida. För varje bild skänker Hill’s 10 kr till Djurskyddet Sverige, upp till max 40 000 kr. Målet är att ge mer stöd till Djurskyddets djurhem som räddar utsatta husdjur med fokus på hundar och katter.

Förra året bidrog Hill’s med hund- och kattmat till våra djurhem och det känns som en bra fortsättning att nu uppmana allmänheten att vara med, så att vi tillsammans med Hill’s kan få in mer pengar för att kunna rädda ännu fler djur, säger Åsa Hagelstedt, generalsekreterare för Djurskyddet Sverige.

Djurägare älskar att ta foton på sina egna eller andra djur och publicera, nu kan man göra det och dessutom medverka till en god sak. Därför hoppas Djurskyddet och Hill’s att många vill vara med i kampanjen.

Hill’s stöder flera frivilligorganisationer och i Sverige är Djurskyddet en självklar samarbetspartner med långsiktigt fokus.

För Hill’s har arbetet för djurens väl alltid varit en del i vår vision. Det fördjupade samarbetet med Djurskyddet innebär att vi fått en bra partner som har samma värderingar som vi och där vi fortsatt kan rädda utsatta djur, men även att verka för att djuren får det bättre i samhället, säger Anders Lindgren Key Account Manager på Hill’s.

Vid sidan av GE DIN HAND kommer Hill’s under 2017 även att stödja Djurskyddet genom ytterligare aktiviteter där allmänheten kan bidra med gåvor i samband med köp av hund- och kattmat från Hill’s.

GEDINHAND startar den 2 maj 2017 och pågår i maj månad.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundbloggDet här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

3 svar på Djurskyddet och Hill’s förstärker samarbetet med kampanjen ”GE DIN HAND”

  1. Saffran skriver:

    Det går inte att ladda upp någon annanstans?
    För de som inte har Facebook =P

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.