Skrev hundägaren ned felaktigt telefonnummer mitt i all oro?

Hunden Kinas ägare efterlyser bilist efter att Kina blev påkörd av en pickup under fredagen. Mannen bakom ratten gav sken av att ta ansvar för händelsen – men telefonnumret han lämnade visade sig vara falskt och nu kan Kinas ägare inte nå honom, skriver Expressen.

Hunden Kina smet hemifrån och blev påkörd av en bil, bilisten knackade på hos hundägaren och uppgav sina kontaktuppgifter och visade tydligt att han var orolig över hundens hälsa.

Hunden togs till veterinär och kommer mest troligt att överleva. Olyckan är helt och hållet under hundägarens ansvar, i värsta fall är hundägaren också ersättningsskyldig ifall det uppkom skador på bilen.

Då hundägaren senare skulle ringa bilägaren visade det sig att telefonnumret inte stämde. Hundägaren är helt säker på att bilägaren uppgav felaktiga uppgifter? Kanske skrev hundägaren ned uppgifterna felaktigt i samband med all oro runt den skadade hunden?

Varför skulle bilisten ge sig till känna och knacka på hos hundägaren för att senare ljuga om sin identitet? Bara en tanke?

Hundägare efterlyser bilägaren i Expressen eftersom hon vill veta HUR olyckan inträffade, hon vill absolut inget annat. Enligt lagen är hundägaren ansvarig för olyckan och ersättningsskyldig till bilisten om skador uppstod på bilen.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundblogg 

Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

1 Response to Skrev hundägaren ned felaktigt telefonnummer mitt i all oro?

  1. Saffran skriver:

    Bilisten kan ju ha blivit chockad över olyckan – Då är det ju inte helt orimligt att man råkar skriva ner fel nummer när man hamnar i en sådan situation…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.