Hund och ledarskap med Fredrik Steen

 

Fredrik Steen gav några riktigt bra tips om hund och ledarskap i veckan på nyhetsmorgon. Bland annat vad man gör om hunden morrar vid matskålen eller då hunden har ett tuggben.

Fredrik Steen svarar på tittarnas frågor om hundar men har fått några kritiska mail riktade mot hans tidigare uttalanden om hunduppfostran.

Reaktionerna lät inte vänta på sig, Fredrik blev bemött med direkt idiotiska påhopp, bla av en som påstod att Fredriks tips skulle kunna vara livsfarliga för ett litet barn som kan bli illa biten om denne kryper fram till matskålen då hunden äter.

Vem i hela fridens namn låter sitt spädbarn krypa fram till en hund som äter? Det är både farligt och visar dålig respekt för familjemedlemmen hunden, som måste få äta i fred.

Du kan se TV klippet på TV4 play här

Nyhetsmorgon i TV4 från 2017-05-04: Lilla Nymos hundcoach Fredrik Steen är kritisk till inlägg på sociala medier där man hyllar hundägare som går omkring med hundarna bakom sig. ”Ingen av hundarna vågar gå om husse eller matte och så blir man imponerad av det och säger att det är bra ledarskap – jag tycker att det är vansinne” säger han.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundbloggDet här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.