Joel och Andreas gör succé med ”Hund- och katthjälpen”

joel.jpg

För ett och ett halvt år sedan bestämde sig Joel och Andreas Lantz för att hjälpa hundar och katter som har det dåligt , de startade ”Hund- och katthjälpen” som en Facebookgrupp. Målet är att samla in pengar till katthem och hundstall runt om i landet.

Facebookgruppen har över 3000 medlemmar och en del donerar stora summor pengar medan tex barn donerar femtio kronor från sin veckopeng.

Kändisar som paret känner har engagerat sig i gruppen, kändisar som själva älskar djur. Så som Maria Montazami, ”Babsan”, Tony Irving och fyra personer från ”Gladiatorerna”. Joel och Andreas lottar även ut vinster som de får av sponsorer för att dra flera donatorer till gruppen.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundbloggDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.