FirstVet – ta med dig veterinären till landet


Många njuter nu av semester, sol och bad. Kanske befinner ni er på landet långt ifrån en veterinärklinik. Vi på VetZoo vill därför passa på att rekommendera den digitala veterinärkliniken FirstVet som också finns med er hela sommaren. Allt du behöver för att komma i kontakt med någon av veterinärerna hos FirstVet är en dator, telefon eller surfplatta med uppkoppling.

Ladda ner FirstVet-appen så kan du, eller din djurvakt, utnyttja eventuella fria besök via ditt försäkringsbolag. Om ditt försäkringsbolag inte bjuder dig på ditt möte ger FirstVet dig som VetZoo-kund 50% på ett möte hela sommaren (t.o.m. 31 augusti). Boka ett möte på FirstVet.com och använd koden VETZOO17

25 % rabatt på Majstor våtfoder

Just nu har Vetzoo 15 % rabatt på hela sortimentet från Svenska djurapoteket erbjudandet gäller hela juli månad. Du hittar erbjudandet här

Brit hund och kattfoder till riktiga pangpriser hittar du här

Fina erbjudanden från Lupus hittar du här

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundbloggDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.