Polisen behöver fortfarande hjälp med att finna nya hem till de övergivna hundarna

Polisen skriver på sin hemsida att man fortfarande letar hem till en del av de 15 övergivna hundarna som lämnats ensamma i ett hus i ett års tid.

Hundarna som nu söker nya hem, omhändertogs från en villa i Bohuslän där alla 15 hundar lämnats ensamma under ett års tid. Det var fem hanar, fem tikar och fem valpar som bara var ett dygn gamla när kontrollanten från Länsstyrelsen besökte huset. Ägaren kom till huset för att mata dem, någon övrig skötsel fick de inte.

Uppdatering – försäljning av omhändertagna hundar

Flera hundar finns kvar för överlåtelse.

Polismyndigheten säljer omhändertagna hundar efter beslut av länsstyrelsen i Västra Götalands län enligt 34§ djurskyddslagen. Flera hundar finns kvar för överlåtelse (se nyhet från den 28 juni) och under omhändertagandetiden har även hunden Saga nedkommit med valpar.

Kontaktperson vid intresse är Snorre Selmer tfn 0768-859428.
Tack till er som hjälpt hundar till ett nytt hem.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundbloggDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

3 svar på Polisen behöver fortfarande hjälp med att finna nya hem till de övergivna hundarna

  1. Pingback: Tolv hundar räddade ur misär |

  2. Lisen skriver:

    HEJ! Fick se detta. Finns det något jag kan hjälpa till med? Är uppfödare av leonberger och självklart vill jag hjälpa till. Har även hört med vår ridklubb om vi på något sätt kan hjälpa till. Men vi måste få veta mer. Du kan ringa mej 0700572255 mvh lisen

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.