STOPPA FYRVERKERIER för privatpersoner

Ni som är trötta på allt som fyrverkeriartiklarna ställer till med för våra tama djur, vilda djur, blåljuspersonal, miljön, traumatiserade eller dementa människor m fl, det är nu en förening på gång som ska verka för förbud att sälja fyrverkeriartiklar till privatpersoner samt förbud för privatpersoner att använda sådana artiklar.


Alla som kan tänka sig att bli medlemmar (och kanske även jobba aktivt i föreningen) är mycket välkomna att bli medlemmar i denna projektgrupp!
Om du väljer att bli medlem får du gärna lägga en länk till gruppen på din egen sida så dina vänner hittar oss. Du hittar gruppen på facebook här OBS Glöm inte svara på frågan du får när du söker in i gruppen

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

Logga fodax med texten 100%25 naturligt färskfoder från Småland.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundblogg

 
Husdjur

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.