Byrårackor.se – en tjänst som listar hundvänliga byråer i Göteborg

Idén till Byrårackor föddes när Anton Eriksson och Viktor Eriksson, studenter på Yrgo, Art Director & Copywriter, skulle söka praktik. Det ville köpa hund, men hade ingen aning om vilka byråer som tillät hundar på sina kontor. Därför tog de kontakt med 50 byråer i Göteborg och frågade hur landet låg. Resultatet finns nu att hitta på http://www.byrarackor.se – en interaktiv kartguide som kopplar ihop hundägande kreatörer med hundvänliga byråer.

–Ett av sju hushåll i Sverige har hund, vilket innebär att det på en liten byrå borde finnas åtminstone en hundägare. Att inte kunna ta med hunden ställer till det för många – det innebär mycket planering och ofta stora kostnader, säger duon i ett uttalande, skriver Resume.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

Logga fodax med texten 100%25 naturligt färskfoder från Småland.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundblogg
Husdjur

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.