Husse blev skjuten i benet av sin hund

Blandrashunden Balew blev lite av en kändis i onsdags då han lyckades med konststycket att trampa på husses pistol som låg i soffan. Det ville sig inte bättre än att pistolen brann av och kulan träffade husse i benet.

Richard Remme som bor i Fort Dodge, leket med sin hund, mitt under leken hoppade hunden upp i soffan ett antal gånger. Hunden skall då ha kommit åt att trampa på pistolen som låg i soffan, så att han först osäkrat pistolen och sedan trampat en gång till så ett skott brann av.

Det ville sig inte bättre än att kulan träffade husse i benet. Husse fick uppsöka läkarvård för sin lindriga skottskada. Hunden skall ha fått dåligt samvete och visat det genom att han låg intill sin husse och gnydde.

Det är inte första gången som en amerikansk hund skjuter vådaskott – men så ligger det också vapen och dräller lite varstans i USA, där är en annan syn på vapen än vi har i Sverige.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

Logga fodax med texten 100%25 naturligt färskfoder från Småland.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundblogg

 

 
Husdjur

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.