Flera hundar har räddats från bilar genom krossad bilruta

På flera håll har förbipasserande sett lidande hundar instängda i bilar, krossat bilrutor och räddat hundarna från en stekhet bil. En del har blivit utskällda medan en person blir stämd för krossad bilruta. 

En grupp förbipasserande människor såg den lilla franska bulldoggen kämpa i den varma bilen i Surrey, England, och bestämde sig för att agera, skriver brittiska Metro.

Det var 35 grader varmt ute. Allt fler människor samlades kring bilen och väntade på att ägaren skulle återvända. Men efter en timme, och ett samtal till polisen som inte kunde komma till platsen, bestämde man sig för att krossa bilrutan, som hade lämnats nervevad med en liten öppen glipa. Den franska bulldoggen togs ut ur bilen efter att rutan krossats med en hammare – men ägaren kom inte förrän tre timmar senare – upprörd över att personerna hade krossat hans bilruta, skriver expressen.

En valp och en stor hund satt instängda i en bil som stod parkerad i solen. 

Värmen steg och valpen låg helt stilla. Då bestämde sig Richard Hill för att slå sönder rutan med en hammare och rädda hundarna. Han blev stämd för skadan han orsakat, skriver expressen.

Hundägarna borde skämmas – att agera aggressivt eller stämma folk som räddar deras hundar, istället för att rannsaka sig själv och ta en funderare på om de borde omplacera sina hundar då de uppenbart inte kan ta hand om dem utan att utsätta dem för livsfara!

RING ALLTID POLISEN INNAN NI KROSSAR EN BILRUTA FÖR ATT RÄDDA EN HUND!

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

Logga fodax med texten 100%25 naturligt färskfoder från Småland.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundblogg
Husdjur

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.