Mamman berättar om sorgen efter son Wictor, som dog i hundattacken

Den där eftermiddagen i slutet av juli var Wictor och en av hundarna ute på husets terrass tillsammans. Då gick hunden till attack. Den bet honom svårt i ansiktet, på överkroppen och i halsen. Wictor Nilsson förblödde på terrassen och var död när polis och räddningspersonal kom dit. De sa att betten träffade halspulsådern och att det gick fort, säger mamma Therese till AB.

Mamman är fortfarande i chock, hon har svårt att tro att det är hennes busiga son Wictor som har dött. Hon går fortfarande och hoppas på att allt är en mardröm, att Wictor ska ringa på dörren och komma hem.

Kommunen har gjort en lex Sarah-anmälan för att kunna utreda händelsen.

Therese uttrycker missnöje med socialtjänsten och säger att en demonstration ska hållas i anslutning till begravningen.

Kommunen har skickat sin utredning vidare till Inspektionen för vård och omsorg. Polisen har samtidigt inlett en förundersökning om bristande tillsyn gällande hundar och katter, samt vållande till annans död, skriver Expressen.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

Logga fodax med texten 100%25 naturligt färskfoder från Småland.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundblogg
Husdjur

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.