Genombrott i sökandet efter den bortsprungna VM-hunden Leela

Ett genombrott har gjorts i sökandet efter den bortsprungna VM-hunden Leela. Under natten mot fredagen filmades hunden i en trädgård i utkanten av Åhus. Boende i närheten uppmanas hålla utkik, men också att inte ropa på eller försöka fånga in henne.

Under natten mot lördagen berättades det att en privatperson hört av sig tidigt på fredagsmorgonen då dennes övervakningskamera fångat ett djur på film i trädgården i utkanten av Åhus. Det såg ut som att det kunde vara en hund, skriver Kristianstadsbladet.

”Det har varit en känslosam dag. I samtal med Leelas ägare var det fantastiskt att höra glädjen i deras röster när de med egna ögon kunde se att Leela lever och verkar vara i god form”, står det i inlägget.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

Logga fodax med texten 100%25 naturligt färskfoder från Småland.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundblogg
Husdjur

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.