Nyheter från Dogman


I samarbete med Dogman visar vi några av deras senaste nyheter. Vattenavvisande vintertäcke till hund med reflex. Täcket skyddar mot regn, blåst och kyla och har ett mjukt innertyg av fleece. Täcket har magplatta med justerbart bälte (med reflex), krage, fäste för magremmen längre fram samt en öppning för sele. Finns i färgerna lila och turkos.


Tjockt & värmande fleectäcke med krage.
Täcket skyddar mot blåst och kyla. Täcket har magplatta med justerbart bälte (med reflex), krage, fäste för magremmen längre fram samt en öppning för sele. 


Mjukt och följsamt, gummerat koppel med reflex. Finns i svart och rosa. 

Naturligt tung tuggfläta av högsta kvalitet som ger lång varaktighet. Tillverkade av extra tjock råhud. Dessa smakliga tugg ges till hunden för att tillgodose hundens naturliga tuggbehov och för att förebygga tandsten.


Tuggpinnar av gris med biffsmak. För att tillgodose hundens naturliga tuggbehov. Motionerar tänderna och hjälper även till att förebygga tandsten.

Smakfulla, goda tuggpinnar i en mix av råhud och kycklingbitar för småhundar. För att tillgodose hundens naturliga tuggbehov. Motionerar tänderna och hjälper även till att förebygga tandsten.


Smakrika belöningsbitar med biff och viltsmak. Ges som godis och belöning till hundar äldre än 4 månader. Bra att kunna sätta på locket igen så att belöningen håller sig fräsch och mjuk. Lätta att packa med sig om man ska iväg någonstans med hunden.


Biologiskt nedbrytningsbar bajspåse i praktisk box. Extra tjock, kraftig och slitstark. Inom 36 månader är påsen helt nedbruten.

#vännerförlivet #dogmanab

DOG NEWS Sveriges största hundblogg

Husdjur


Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.