Den rånade kennelägaren har fått lämna sjukhuset

 I förra veckan stals fyra hanar och två tikar från Eivor Nilsson som driver en kennel i Önnestad. I samband med rånet blev hon brutalt nerslagen och misshandlad.

Eivor har fått komma hem från sjukhuset, men hon har men efter rånet, hon har en fraktur vid ena fotleden, blåmärken i ansiktet och på ena sidan av halsen och är sydd i huvudet. Hon har fortfarande problem med balansen och har eventuellt en möjlig spricka vid revbenen då hon har ont när hon hostar, skriver Kristianstadsbladet.

Eivor har fem kullsyskon kvar ur kullen där sex Golden retriver valpar brutalt blev stulna av Eivor. De fem valparna är nu vaccinerade och chippade och redo att lämna hemmet. Eivor själv har mycket att stå i med valparna innan flytten och hinner inte tänka så mycket på rånet då hon förlorade sex valpar.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundblogg

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.