Världens sötaste hund Boo är död

En av världens kändaste hundar har somnat in. Pomeranian hunden Boo eller Världens sötaste hund ”World’s Cutest Dog Boo ” som han kallades, med över 16 miljoner följare på facebook har dött.

Boo, en amerikansk hund av rasen Pomeranian, många tjejers drömhund, som krossade många tjejers hjärtan, har nu själv dött efter hjärtproblem. Boo blev 12 år gammal. Boo har hjälpt till att göra rasen Pomeranian populär.

”Boo, vi älskar dig av hela våra hjärtan och kommer att sakna dig till den dagen vi ses igen”, skriver ”Boos människor” i ett inlägg på Facebook.

Boo hade en allra bästa vän, hunden Buddy som dog år 2017, efter det började Boo må dåligt. Boo drabbades av hjärtproblem. Ägarna skriver att hans hjärta ”bokstavligt talat krossades”.

Miljoner människor har följt hunden Boo genom åren, så också vi på Dog News, vi startade till och med en egen blogg Sveriges gulligaste hund Indy som en hyllning till Boo. Våran Indy fyllde 10 år i veckan och mår utmärkt.

”Boo är den gladaste hunden jag träffat. Han var så lättsam att vi aldrig behövde träna honom. Genom åren har han träffat många häftiga människor, otroligt talangfulla människor, men framför allt så många snälla personer”, skriver ägarna på fb.

RIP kära lilla Boo

DOG NEWS Sveriges största hundblogg

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg
Logga fodax med texten 100%25 naturligt färskfoder från Småland.jpg

#pomeranian #boo #vetzoo #4dogs #lerumsdjurklinik

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.