72% tycker deras hund ser bättre ut än deras partner

En undersökning i Storbritannien och USA visar att 72% av hundägare tycker att deras hund ser bättre ut än deras partner.

När Alla hjärtans dag närmar sig kommer många göra sista minuten-bokningar på restauranger och snabbt beställa ett dussin röda rosor online. Men när de sitter på sin lokala italienska restaurang och funderar på om de verkar löjligt att beställa spagetti, är de egentligen inte i både hjärta och hjärna hemma med sin hund?

Enligt en undersökning med hundägare i Storbritannien och USA gjord av Omlet, som har skapat en Tinder-inspirerad dejtingsite för hundar , skulle 45% av oss hellre sitta hemma och titta på repriser av Vänner, så länge vi fick göra det med vår hund.

Det är kanske inte jätteförvånande att 83% säger att de har fler foton på sin hund än sin partner i telefonen, men det är lite oroväckande att 82% menar att deras hund visar dem mer kärlek än deras partner.

Undersökningen visade bland annat:

90% säger att bilder på deras hund får mer likes på sociala medier än bilder på deras partner.

75% säger att deras hund tar fram deras bästa sidor oftare än deras partner.

78% säger att deras hund är mer uppmärksam och uppvaktande än deras partner.

72% säger att deras hund är snyggare/gulligare än deras partner.

44% säger att de plockar upp mer efter sin partner än sin hund.

45% skulle föredra att tillbringa alla hjärtans dag med sin hund istället för sin partner.

26% säger att de skulle gifta sig med sin hund om de kunde.

“Efter att vi upptäckt att hundar, när det handlar om romantik, vinner stort över våra partners, bestämde vi oss för att ge hundägare chansen att skapa påhittade dejtingprofiler till sina hundar. Folk har delat dessa med hashtaggen #PawAmour, och de är superroliga.” säger Johannes Paul, en av Omlets grundare.

Hundägare ställer upp med sina hundars profiler i kategorierna finast päls, mest romantiska profil och roligast profil, och med chansen att vinna en lyxig Fido Nook-hundsäng från Omlet är det inte konstigt att folk försöker vara extra kreativa.

En liten skimra av ljus dök upp när folk fick frågan “vem uppskattar din matlagning mest, din hund eller din partner?”, där resultatet blev oavgjort 50/50. Så det verkar som att ett sätt att få tillbaka din partners uppmärksamhet kan vara att ställa in det där restaurangbesöket…

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.