Vi besökte Gotlands djurbageri

På rundresan på Gotland stannade vi till på Gotlands Djurbageri, ett måste för djurälskare som vill ge sina älsklingar något extra gott. Handgjorda ekologiska hundkakor som våra hundar älskar.

Vi togs emot av en underbart varm människa, Alexandra strålar glädje och värme och lever sin dröm på Gotland.

Idag är Alexandra den lyckligaste ägare till 2 quarter-horses ston (Lilwhiz och Biggie), 2 Gotlands Russ (Sleipnir ”Loulou” och Fenrisulven ”Riri”), en mini Australien shepherd (Freya), 3 räddade gatu hundar (Fiona, Maria och Sebbe) och 2 fantastiska katter (Lassa Lady och Felix Ebola). 

Alexandra hade bakat personliga hundkakor till oss med texten Dognews.se

Här kan du köpa Alexandras handgjorda hundkakor.

Alexandra har en gedigen bakgrund genom sina 2 år i en veterinär skola sedan en Master i molekylär Life Science, senare har hon arbetat några år i ett företag där de gjorde forskning och utveckling i människors hälsa.

Gotlands djurbageri föddes

Alexandra kände efter det att något saknades och då flyttade hon till Gotland med sina älskade hästar och startade Gotlands Djurbageri där hon med kärlek bakar handgjorda kakor för hundar och hästar.Det ligger mycket hantverk och kärlek bakom dessa delikata hundkakor

Det är viktigt för Alexandra att varje kund ska känna att just deras kakbeställning är speciell. Kakorna packas varsamt in i silkespapper och ner i vackra förpackningar speciellt framtagna för Alexandras handgjorda ekologiska hundkakor.

Du kan beställa hundkakor med valfri text – Alexandra får varje kund att känna sig speciell. Eller vad sägs om dessa underbara Dognews.se kakor som våra hundar fick med sig hem.

Tusen Tack Alexandra för varmt mottagande och för rundvandringen på gården !

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundnyheter #dognews #hundägare #gotland #ilovevisby #gotlandsdjurbageri

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

1 svar på Vi besökte Gotlands djurbageri

  1. Klara skriver:

    Vad rolig idé, dit måste vi åka!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.