Polisen: Hunden dog inte av förgiftad korv

I olika Facebook-grupper har rykten florerat om hundar som omgående ska ha dött utomhus på Södermalm på grund av förgiftning.  Ryktet säger att bla en hund ska ha dött efter att ha ätit en korvbit förgiftad med fentanyl. Polisen går nu ut med bekräftelse att hunden på Södermalm inte dog av förgiftad korvbit.

Polisen skriver på facebook: För en tid sen hade vi ett inlägg om hunden som dog i Ånghästpark. I ärendet togs det en korvbit i beslag för att analysera ifall den korvbiten innehöll något som kunde föranleda att hunden dog på grund av gift i den. Nationellt forensiskt centrum (NFC) har analyserat korvbiten och hittade inget gift eller något annat som kunde förorsaka hundens död. Ärendet kommer därmed att läggas ner.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundnyheter #dognews #hundägare #hundvalp #hundblogg #polisen #södermalm #gift

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

1 svar på Polisen: Hunden dog inte av förgiftad korv

  1. Anna skriver:

    Tragiskt att man ens ska behöva rikta tankarna åt det hållet. Människor är hemska.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.