Nya heta kampanjer hos VetZoo! 20% på hundfoder från ProPlan + 15% på Yarrah!

VetZoo kickstartar den nya månaden med ett gäng nya heta kampanjer! 

HillsTV
OrijenTV
AcanaTV
CanaganHund2kgJan
MagnussonJan
YarrahFeb
ProfessionalFeb

Professional+ är ett mycket bra alternativ för den medvetna hundägaren. Fodret håller en hög kvalitet från start med bra råvaror till färdigt resultat i en färdig fodersäck.

Det är enkelt för dig som kund att hitta rätt foder till din hund, då det finns fyra olika varianter som är tydligt profilerade mot olika typer och livsstadier.

Vid framställningen av Professional+ har man inte snålat på råvarorna – de håller självklart mycket hög kvalitet. Det kött som finns i påsarna är färskt kycklingkött eller färskt lamm. Självklart är kycklingarna frigående, och lammen uppfödda i gräshagar. Fodret innehåller inte heller några konstgjorda konserveringsmedel, färgämnen eller smakämnen- Det färska köttet ger en hög smaklighet.

Professional+ innehåller en patentskyddad blandning av probiotika (goda bakterier) som hjälper till att balansera ut dåliga bakterier, samt stöttar matsmältnings- och immunsystemet. Detta är också något som är mycket positivt för hundar som har lätt för att bli dåliga i magen.

Kvalitén är inget som tummas på – i fabrikerna görs mer än 45 000 tester varje månad för att säkerhetsställa en toppkvalitet.

ProPlanHundFeb
CarniloveFeb
FFHundgodisFeb
FFKostFeb
RCFeb
VitakraftFeb
Innehåller annonslänkar för VetZoo 

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundnyheter #dognews #hundägare #hundvalp #hundblogg #vetzoo #kampanjer #rabatt #acana

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.