OPTIMAL NÄRING FÖR ETT FANTASTISKT LIV – 35% rabatt på Purina Pro Plan hundfoder & Dentalife!

OPTIMAL NÄRING FÖR ETT FANTASTISKT LIV

”Många foder idag är bra, men det är den där sista lilla biten, där man ser att det är ett kvalitetsfoder. Och det tycker jag att jag har hittat, och då är man väldigt nöjd. Det som är viktigt med ett foder är att hundarna äter det med god aptit. Det är väldigt viktigt att pälsarna är fina. Det visar mycket hur hundarna mår. Och naturligtvis att de är bra i magen. Och det är en till detalj som är viktig, att hundarnas tänder ser bra ut långt upp i åldern.” säger Ingrid om sina Golden Retriever och Jack Russel

Vi på Purina vill alla att våra hundar och katter ska får ut det mesta av livet i varje ögonblick. För oss är näring grunden för optimal hälsa och välbefinnande – och startpunkten för ett fantastiskt liv. Därför garanterar vi att alla PURINA® PRO PLAN®-foder innehåller 100 % av alla viktiga näringsämnen i varje portion. Våra produkter ger mer än ingredienser av god kvalité, eftersom de även innehåller en kombination av extra näringsämnen, som alla är utvalda för att de bevisligen ger specifika fördelar. Vi kallar det OPTINUTRITION. Prova och märk skillnaden du också!

En skräddarsydd serie för att passa hundens storlek
Eftersom små, mellanstora och stora hundar har olika tänder och storlekar på munnen erbjuder PURINA® DENTALIFE™ en serie tuggpinnar som är skräddarsydda efter hudens storlek för att säkerställa optimal effektivitet.

BÖRJA DIN HUNDS DAGLIGA MUNVÅRDSRUTIN REDAN IDAG!

Använd koden purinadentalife35 i kassan för att ta del av rabatten

Använd koden purinadentalife35 i kassan för att ta del av rabatten

VetZoo välkomnar in hösten med en ny månad av fantastiska kampanjer. Nu kan du fynda bland hundratals varor för dig och din fyrbenta vän!

Till alla kampanjer HÄR

I samarbete med VetZoo 

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundleksaker #hundfoder #hundmat #hundgodis #vetzoo

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.