En bit päls har hittats av agilityhunden Leela, som varit försvunnen i 2 år

Foto: Leelas fb grupp

Kommer ni ihåg agilityhunden Leela som försvann i samband med Agility VM i Skåne för två år sedan? Sökgruppen som letar efter Leela är säkra på att Leela fortfarande lever och har nu hittat en bit päls som man med säkerhet tror att kommer från Leela.

Denna information står på Leelas facebooksida: Update 20/8 49OBS!

Leela är liten – ca 30 cm hög/låg!

Vi tror fortfarande att Leela är i ett område öster om Bromölla (Grödby med omnejd).

Vi har hittat en bit päls i en taggtråd – och hundarna har markerat mot denna som Leelas.

I detta området går kor och får, så Leela kan hålla sig undan utan att bli sedd. Boende i områden är informerade.Vi vet att hon ibland smyger och tar mat om tillfälle ges. Hon har också varit i olika lador / uthus / förråd och liknande, men också under buskar, ris och snår.Ser Ni Leela så försök att stänga in henne om möjligt. Mata henne om det går – MEN JAGA HENNE INTE! Locka på henne om det går – om hon går i väg, försök att se åt vilket håll i så fall. Om möjligt, så följ henne på avstånd. Stort Tack till alla som engagerar sig! Tipstelefonen 0721-69 62 49, står det på Leelas fb grupp.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #agility #leela

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.