Smaskiga hundkakor och hundtårtor från Dashingdogs

Vill du överraska hunden med något extra i jul? Eller fira hundens födelsedag med en nygräddad hundtårta? Nu kan du köpa hundkex, hundkakor och hundtårtor för alla tillfällen hos Dashingdogs.se här

Kolla bilden, Grace kan knappt vänta med att få smaka på tårtan, men först måste vi blåsa ut ljuset och önska något.

Kolla video nedan hur smaskigt det är att äta hundkakan

Du hittar färska smaskiga hundkakor och hundkex och tårtor för alla tänkbara tillfällen till din hund hos Dashingdogs.se här

Hundkakorna kommer från: Dolci Impronte som är ett husdjursbageri baserat på passion och noggrant utvalda ingredienser, som skapar godis för husdjur. Placerat på Tosco-Emilian Appennine i Zocca (Modena), landet med tradition och delikatesser, glädjer Dolci Impronte våra husdjur med traditionella handgjorda lokala specialiteter, var smak och tradition perfekt blandad. Recepten, tillverkade med hjälp av veterinär, är gjorda utan socker och med råvaror av hög kvalitet. Hantverket och uppmärksamheten på detaljer är de grundläggande punkterna i Dolci Impronte, som skapar hantverksmässiga konfektyrer även för festligheter och speciella tillfällen: påskprodukter, panettone, pandori, etc. allt för våra vänner hundar och katter.

Varje leverans tillverkas i samband med att vi beställer för absolut bästa, färskaste hållbarhet Dolimpronti är känt i hela Italien för godhet och äkthet hos sina produkter. Dolcimpronte är favoritbakverk för alla våra glupska vänner. Dolci Impronte …. en god tradition att föra vidare!

I samarbete med Dashingdogs.se 

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundkakor #hundkex #hundtårta #hundkaka #dashingdogs

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.